Diensten : Loyalty & Coupons

In de huidige economie is een tevreden klant onmisbaar om succesvol te (blijven) ondernemen. Een hulpmiddel voor klantbehoud is een flexibel loyaltyprogramma. Dit biedt de retailer voortdurend inzicht in het bestedingsbedrag van de klant in de winkel of webshop en geeft de kans om 24/7 to-the-point met de klant te communiceren via DM, e-mail en/of push messages naar mobiel.

Intersolve biedt de mogelijkheid om snel, professioneel en flexibel een eigen loyaltyprogramma te lanceren. Hierbij wordt zoveel mogelijk de bestaande kassa of (betaal)terminal infrastructuur gebruikt.

Loyaltyprogramma’s kunnen op verschillende manieren worden gebruikt:

  • Door middel van aankopen wordt een puntensaldo opgebouwd dat vervolgens kan worden besteed aan kortingen of speciale aanbiedingen.
  • Digitale coupons zijn persoonlijke aanbiedingen of acties die aan een kaart gekoppeld, bijvoorbeeld als gevolg van een campagne. Bij het scannen van een kaart met een digitale coupon wordt de op dat moment geldige actie/coupon verzilverd.

Een goed ingericht loyaltyprogramma verhoogt de kans op herhaalbezoeken waarbij de retailer kan sturen op aankoopgedrag en winkelmoment.

 

TOP