Droomboek wordt tastbaar

Dit voorjaar werden wij benaderd door de Stichting CPNB (Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek) over de distributiemogelijkheden voor het Droomboek voor de Koning.

Ter inspiratie van elkaar en de nieuwe Koning riep het Nationaal Comité Inhuldiging Nederlanders en inwoners van het Caribisch deel van het Koninkrijk op om hun toekomstdroom voor ons Koninkrijk te delen op www.deeljouwdroom.nl. Deze grote en kleine dromen vormen samen een inspiratiebron voor elkaar en voor onze nieuwe Koning en Koningin. Een selectie van zo’n 300 verrassende, inspirerende en begrijpelijke dromen aangevuld met beeldmateriaal van de inhuldiging zijn terug te vinden in het Droomboek, dat op 5 september wordt aangeboden aan de Koning. Dit Droomboek is voor alle huishoudens in het Koninkrijk beschikbaar.

Elk huishouden ontvangt vanaf 30 augustus een waardebon met een code, waarmee een exemplaar van het Droomboek opgehaald kan worden bij de boekhandel. Via het platform van Intersolve zijn deze codes aangemaakt en worden ze in de boekhandels verwerkt. Dank zij dit platform zijn de stichting CPNB en de boekhandels in staat om inzage te hebben in de voorraadpositie zodat het logistieke proces op een correcte wijze ingevuld kan worden.
Meer informatie is te vinden op www.deeljouwdroom.nl en www.mijndroomvooronsland.nl.

TOP