Daalder : Terugbetaalverzoek

daalder-logoIn de Daalder-app en de web-omgeving van Daalder is de functionaliteit ingebouwd om een terugbetaalverzoek te doen.

Heeft u geen toegang meer tot de Daalder-app of uw web-account maar nog wel elektronisch geld op uw Wallet staan? In dat geval kunt u, onder vermelding van ‘EGI-terugbetalingen’ ook een schriftelijk verzoek sturen. Schrijf uw naam, adres, postcode en woonplaats en uw bank- of girorekeningnummer (die dient van een Nederlandse bank te zijn) op een vel papier. Vermeld het email adres dat u heeft gebruikt als login voor de Daalder app. Stuur dit samen met een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening (u mag de bedragen onleesbaar maken) in een gesloten, voldoende gefrankeerde envelop naar het volgende adres: Intersolve EGI, t.a.v. de afdeling Finance, Postbus 66, 3930 EB Woudenberg.

Wij storten dan het tegoed aan elektronisch geld (de Daalders) minus de administratiekosten van € 15,00 op uw bankrekening. In sommige gevallen kunnen we u, ter identificatie en verificatie vragen om extra informative.

TOP