Intersolve omarmt Net4kids

Intersolve, serviceprovider van loyaliteitsprogramma’s, cadeaukaarten, vouchers en betaaloplossingen, is vanaf vandaag investeerder in Net4kids, hét zakelijke goede doel voor ondernemend Nederland.

Van 2013 t/m 2017 is Net4kids het enige goede doel waarmee Intersolve in zee gaat. Intersolve gaat van start met het doneren van vier persberichten op het redactionele systeem van het ANP, gevolgd door een jaarlijks schenkingsbedrag, acties vanuit het personeel, het eventueel storten van cadeaukaarttegoeden en het vaststellen van mijlpalen met klanten die resulteren in een extra investering in Net4kids.

Dát is de kracht van delen!

Intersolve kiest in genoemde periode uitsluitend voor Net4kids omdat: Net4kids een transparante organisatie is die realistische doelen stelt aan de te sponsoren projecten. De lange termijn filosofie van Net4kids spreekt Intersolve aan: het gaat niet alleen om nu, maar vooral om later. Investeren, zorgen voor continuïteit én keuzes maken past bij zowel Intersolve als Net4kids.

Quote André Moen, eigenaar Intersolve: ‘Naast het doneren van een jaarlijks geldbedrag, laten wij ons graag uitdagen om binnen onze dienstverlening en ons relatienetwerk meer te doen voor Net4kids. De komende maanden gaan we met Net4kids na hoe wij de komende jaren onze krachten kunnen bundelen en zoveel mogelijk kunnen delen!’

Quote Odette van Zijdveld, managing director Net4kids: ‘Het mooie van dit partnership tussen Intersolve en Net4kids is dat het een compleet partnership betreft: het delen van bedrijfskansen, samenwerken én continuïteit voor alle partijen, met name de kinderen in onze projecten.’

Ook delen? Net4kids combineert een zakelijke aanpak met emotionele betrokkenheid, en geeft op een transparante manier invulling aan het MVO-beleid van bedrijven die dit onderwerp hoog op de agenda hebben staan.

TOP