BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland

Per 6 juli 2017 is de oprichting van de BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCN) een feit!

De BVCN heeft als doel het behartigen, ondersteunen en bevorderen van de belangen van haar leden, die betrokken zijn bij en/of opereren in de branche van de uitgifte van cadeaukaarten en beleveniscadeaus in Nederland.

Het bestuur van de BVCN bestaat uit:

Martin de Wilde (Stichting Nationale Platenbon), voorzitter
Jeroen de Fost (Lekkerland), secretaris
Jan Pier van der Grinten (Cadeauconcepten), penningmeester
Tamar de Leeuw (GiftForYou), bestuurslid
Joost Bakker (Primera), bestuurslid

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de brief die het bestuur van de BVCN heeft uitgegeven.

 

Intersolve steunt ondernemers in ontwikkelingslanden

Naast het realiseren van onze eigen doelstellingen vinden wij het heel belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Jaarlijks financiert Intersolve een groot aantal microkredieten. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land.

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede producten/diensten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Oxfam Novib helpt ons om ons ambassadeurschap en onze maatschappelijke betrokkenheid naar buiten toe uit te dragen.

“Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.”

 

TOP