Privacy Policy

Algemeen

Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 8 mei 2018.

Intersolve vindt zorgvuldig gebruik van persoonsgegevens belangrijk. Op deze pagina informeren we u over welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en/of gebruik maakt van onze diensten en producten. Ook vertellen we waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we de gebruikservaring hiermee verbeteren.

Wanneer u vragen heeft die niet in deze Privacyverklaring zijn beantwoord, wanneer u suggesties of opmerkingen heeft over de inhoud daarvan, of wanneer u klachten heeft over de manier waarop met uw persoonsgegevens wordt omgegaan, dan kunt u ons dit laten weten door een email te sturen naar info@intersolve.nl.

Persoonsgegevens

Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen ter uitvoering van een met u gesloten overeenkomst. Wij willen uw persoonsgegevens ook graag gebruiken om u op de hoogte te houden van nieuwe diensten of producten die Intersolve aanbiedt. Wanneer u geen prijs (meer) stelt op deze informatie, dan kunt u dit via ons emailadres laten weten. Wij zullen meteen na ontvangst van uw verzoek het versturen van marketinginformatie stopzetten.

De persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken zijn:

  • Voor en achternaam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonummer

 

Wij zorgen ervoor dat alle redelijke technische en organisatorische maatregelen worden genomen om de door u verstrekte en opgeslagen persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatig gebruik. U hebt altijd het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van u worden verwerkt.

Wij bieden  bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

U kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van uw persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van uw toestemming of bezwaar op het verwerken van uw persoonsgegevens mailen naar info@intersolve.nl.

Wij zullen die aanpassingen zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen vier weken verrichten of u gemotiveerd uitleggen waarom uw wensen (nog) niet kunnen worden uitgevoerd. Wanneer u meent dat het gebruik dat wij van uw persoonsgegevens maken niet in overeenstemming is met de doeleinden waarvoor u deze heeft gegeven of afwijkt van deze Privacyverklaring, dan kunt u dit via ons emailadres doorgeven.

We willen u er op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dat verplicht is door een wettelijk voorschrift of wanneer dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst die Intersolve met u heeft gesloten.

IP-adres

Intersolve kan op verschillende manieren de beschikking krijgen over uw emailadres, bijvoorbeeld door het opvragen van informatie via onze website. Daarnaast kunnen anonieme gegevens worden verkregen die zijn gekoppeld aan uw Internet Protocol-adres (IP-adres). Als u een webpagina opvraagt is het voor de webserver noodzakelijk te weten waar de pagina naar toe moet. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van uw IP-adres. Dit is een nummerreeks die iedere keer wanneer u inlogt op het internet automatisch door uw internetprovider aan uw computer wordt toegekend, zodat uw computer kan worden geïdentificeerd. Het is voor ons niet mogelijk om alleen aan de hand van uw IP-adres uw identiteit te achterhalen, tenzij u die aan ons zelf heeft doorgegeven. Wij kunnen alleen vaststellen dat de ontvangende computer in een bepaald gedeelte van het land staat. De aan het IP-adres gekoppelde informatie, zoals zoekopdrachten en websites die zijn bezocht, kunnen daarom in beginsel niet naar u worden herleid. Deze anonieme gegevens kunnen ons een beeld geven van het gedrag en de interesses van personen die onze websites bezoeken.

Cookies

Wij maken ook gebruik van zogenaamde cookies om onze websites, producten en diensten beter te laten aansluiten op uw wensen en voorkeuren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Intersolve maakt voor consumenten alleen gebruik van functionele cookies, bij zakelijke bezoekers worden ook tracking cookies gebruikt a.d.h.v. IP-adres. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Wanneer u bijvoorbeeld het inschrijfformulier invult om deel te nemen aan een bijeenkomst, dient u uw gegevens in te vullen. Om deze inschrijfprocedure sneller te laten verlopen kunnen wij een cookie op de harde schijf van uw computer plaatsen. Wanneer u een volgende keer onze website bezoekt, herkent deze u als klant. Het is in dat geval voor u niet noodzakelijk de vereiste gegevens weer in te voeren. Natuurlijk geldt dat wij de informatie die uit cookies worden verkregen niet zullen gebruiken om u persoonlijk te identificeren. Indien u geen cookies wenst, kunt u dit aangeven bij uw eerste bezoek op de website.Wanneer u de cookies niet accepteert, kan dit gevolgen hebben voor het goed functioneren van de website..  Als alternatief kunt u de cookies die op uw computer worden opgeslagen regelmatig wissen.

Google Analytics

Naast het opslaan van gegevens maken wij gebruik van Google Analytics, zodat wij de gewoonte, de wensen en het gebruikersgedrag van de bezoeker kunnen onderzoeken. Hierdoor kunnen wij onze websites beter afstemmen op de doelgroep en beter voldoen aan de vraag van de gebruiker. Dankzij Google Analytics kan worden bijgehouden hoe vaak er op een bepaald item wordt geklikt en welke pagina’s het op de website goed doen of eventueel verbeterd kunnen worden.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Leadinfo

Om het zakelijk gebruik van onze website te meten, gebruiken wij de dienst Leadinfo uit Rotterdam. Deze dienst toont ons bedrijfsnamen en -adressen op basis van IP-adressen van onze bezoekers. Het IP-adres wordt hierbij niet opgenomen.

Twitter/Facebook/LinkedIn buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Pas hier uw cookie instellingen voor intersolve.nl aan.

TOP