SamenInGeld

Zomer 2015 is het crowdfundingsplatform SamenInGeld gelanceerd. Een uniek concept binnen de financieringswereld van vastgoed. Het gaat hier om panden voor de verhuur aan particulieren, zoals een zorgappartement of studentenhuis, studio’s en appartementen, vanzelfsprekend zorgvuldig gekeurd en op goede locaties in heel Nederland. SamenInGeld verwerkt alle transacties met het online betaalsysteem van Intersolve.

SamenInGeld is opgericht door hypotheekadviseur Luuck Kalverda, ondernemerscoach Gijs van der Woude en (online) marketingadviseur Angelique Kalverda. Zij zochten nieuwe antwoorden op economische ontwikkelingen in de wereld en constateerden dat deze niet makkelijk uit traditionele financiële systeem zullen komen.

In een stagnerende huizenmarkt voor verhuurd onroerend goed zag Kalverda de behoefte aan een nieuwe financieringsvorm. Het crowdfundingsconcept SamenInGeld was geboren. “Crowdfunding is in Nederland sterk in opkomst en banken verstrekken steeds minder vaak financieringen en hypotheken. Tegelijkertijd zijn er steeds meer mensen die hun spaargeld op een veilige manier, voor een hogere rente dan bij een financiële instelling willen investeren, onder meer in onroerend goed”, aldus Kalverda.

Intersolve heeft haar crowdfunding betaalplatform en vergunning als Electronischgeldinstelling ingezet voor zowel het veilig verwerken van de initiële betaaltransacties van investeerders, alsmede de periodieke terugbetaling naar de investeerders. André Moen: “Intersolve juicht dit  initiatief toe en zet hiermee een solide samenwerking op om op professionele en betrouwbare wijze de huizenmarkt een nieuw perspectief te bieden.”

Meer informatie? Kijk op http://www.sameningeld.nl

TOP