EGI Brands : Daalder

daalder-logo

Intersolve EGI is de financiële instelling die het elektronisch geld van de Daalder wallets beheert. Door tegenvallende resultaten heeft Intersolve in overleg met Daalder  besloten om de samenwerking ten aanzien van het gebruik van Daalder gecontroleerd af te bouwen. Dit betekent dat het vanaf 3 januari 2017 niet meer mogelijk is om een Daalder-account op te waarderen. De huidige tegoeden van de Daalder gebruikers zijn veilig ondergebracht bij een stichting derdengelden van Intersolve. Deze tegoeden kunnen tot eind januari worden gebruikt. Daarna is gebruik van Daalder niet meer mogelijk. De resterende tegoeden zullen begin februari worden uitgekeerd aan de wallet-eigenaar.

Intersolve EGI is de financiële instelling die het elektronisch geld en het technische platform aanbiedt waarop de Daalder-betalingen plaatsvinden. De voorwaarden die voor u als Houder van de Wallet van toepassing zijn op onze dienstverlening aan u zijn hier te downloaden.

De Betaaldienstvoorwaarden die voor u als winkelier voor Daalder van toepassing zijn op onze dienstverlening zijn hier te downloaden

Bij verlies of diefstal van het device waarop u de Daalder-app heeft geïnstalleerd kunt u de wallet-functionaliteit blokkeren door ons een verzoek te sturen via deze pagina.

Klik hier voor meer informatie over een verzoek om terugbetaling van het geld uit uw Daalder-wallet.

TOP