Veelzijdige oplossingen. Klaar voor jouw innovatie.

Met de inzet van ons platform en onze DNB vergunning realiseren we diverse innovatieve toepassingen in verschillende markten. We presenteren een greep uit de voorbeelden en mogelijkheden.

Uiteenlopende merken zien de waarde van een eigen cadeaukaart. In dit artikel bieden we een overzicht aan welke redenen dit zijn en waarom dit voor jouw merk het overwegen waard is
Sociale inclusie
Intersolve draagt al jaren bij aan oplossingen van maatschappelijke vraagstukken. Zo helpen we lokale overheden bij het aanpakken van o.a. de schulden- en armoedeproblematiek en duurzame transitie.
Intersolve helpt diverse organisaties al jarenlang technisch bij het activeren van shoppers en afhandelen van betalingen bij online en fysieke winkels. Hoe en voor wie we dit doen? Lees verder!
Het is geen gemakkelijke opgave om jouw (potentiële) klant over diverse kanalen en in de klantreis te bereiken. Laat staan activeren. Intersolve biedt je hiervoor concrete mogelijkheden.
Krijg meer grip op je uitgaven met een Budgetkaart. Deze heeft een groot bereik en is veilig, betrouwbaar en flexibel.
Distributie van cadeaukaarten en e-vouchers realiseren we via ons distributieplatform, met een groot bereik naar retailpartijen, distributeurs en verkoopkanalen.
Wil je e-vouchers en e-tickets verkopen in je winkel of webshop? De transactiehost van Intersolve helpt je hierbij!