Flexibel integreren en klaar voor jouw innovatie.
Interoperabel.

We inspireren onze klanten met onze onderscheidende digitale oplossingen op het gebied van transactieverwerking en betaaldiensten, die we eenvoudig implementeren door inzet van onze open infrastructuur en onze vergunning voor elektronisch geld beheer.

Breed inzetbaar

Geschikt voor een diversiteit aan toepassingen waar identificatie middels een pasje, barcode of QR Code gewenst is.

Groot bereik

Toegang tot meer dan 130.000 actieve locaties voor verschillende giftcard-, loyalliteit- en betaaldienstconcepten.

Veilig

Ons platform voldoet aan de strengste eisen op het gebied van beschikbaarheid, veiligheid, continuïteit, schaalbaarheid.

Platform as a service

Wij bieden white label oplossingen aan vanuit ons transactieplatform dat ingezet wordt voor cadeaukaart- en loyaliteits-toepassingen en e-wallet oplossingen zoals crowdfunding, escrow, betaaldiensten. Onze beheerorganisatie is ingericht op continuïteit en veiligheid, hetgeen aantoonbaar is doordat wij onder toezicht staan van De Nederlandsche Bank en over een ISAE3402 verklaring beschikken.

group-1522x

Hoe is ons platform ingericht?

icon2x

Intersolve Host

De Intersolve host verwerkt alle transacties en verzorgt de real-time communicatie met alle gekoppelde partijen.

Tokens/Identifiers

Klanten krijgen met inzet van allerlei tokens toegang tot het platform. Dit kan bijvoorbeeld een pasje met barcode zijn, of een mobiele telefoon met QR code, of een contactloze chips (NFC) of vouchers.

Point Of Sale

Transacties worden vanuit onze interface laag op diverse locaties verwerkt. Er zijn koppelingen met bestaande kassa’s, betaal-terminals, Payment Service Providers, webshops en een eigen mobiele POS.

Management & Beheer

Je kunt de toepassingen managen vanuit jouw eigen systeem door middel van API’s of via beheerschermen voor de Programma Manager, Merchant en Consument. Management en beheer volgens jouw wensen ingericht.

Platform interfaces

Ons platform is verrijkt met koppelingen naar diverse partners waardoor we diensten van derden kunnen aansluiten. Denk aan: campaign, BI/analyse en CRM systemen, maar ook cadeaukaart uitgevers en betaalmethodes.