Werken bij Intersolve

Bedrijfsprofiel

Intersolve is dienstverlener op het gebied van cadeaukaarten, loyaliteitsprogramma’s, e-voucher, e-wallets en betalingen. Sinds de oprichting in 1996 ontwikkelde Intersolve zich van een technologie leverancier tot een toonaangevende dienstverlener op deze gebieden.  Hiervoor zet Intersolve haar SaaS gebaseerde transactieplatform in, dat in eigen huis is ontwikkeld.

Interviews

Lees hier interviews met medewerkers over hun baan bij Intersolve.

Bedrijfsprofiel

Intersolve is dienstverlener op het gebied van loyaliteit, e-vouchers, tickets en cadeaukaarten door het inzetten  van transactiesystemen die in eigen huis zijn ontwikkeld. Wij beheren een bedrijfskritisch real-time netwerk waarin verschillende aanbieders  (o.a. Itunes en Boekenbon) aan retailers gekoppeld kunnen worden.

Sinds de oprichting in 1996 ontwikkelde Intersolve zich van een technologieleverancier tot de grootste en meest innovatieve dienstverlener in de Benelux op het gebied van transactieplatformen voor retailers. Wij doen dit voor grote ketens als Hema, AH, Bol.com etc.

Om de klanten verder te kunnen ontzorgen, is Intersolve ook een Elektronische Geld Instelling (EGI). Dit vereist een bancaire vergunning van DNB en als EGI is het mogelijk geldbeheer en financiële verrekeningen uit te voeren die bij deze diensten behoren.

Het hoofdkantoor, waar meer dan 60 medewerkers werkzaam zijn, is gevestigd in Woudenberg, Nederland, het internationale verkoopkantoor in Londen, Engeland.

Bezoek onze website www.intersolve.nl voor meer informatie.

Intersolve is een internationaal opererende organisatie. Wij bieden o.a. een ambitieuze maar pragmatische, innovatieve en inspirerende werksfeer en flexibele werktijden. Intersolve is een no-nonsens organisatie zonder strakke hiërarchie maar met open, directe en pragmatische communicatie. Wij geloven in gestructureerde samenwerking tussen alle betrokken collega’s vanuit alle disciplines, waarbij niemand in ivoren torens werkt. Bij Intersolve is altijd ruimte voor groei voor mensen die inzet, verantwoordelijkheidsbesef en ownership tonen.

Onze medewerkers worden grotendeels beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Afhankelijk van de functie en beoordeling bestaat de mogelijkheid dat medewerkers een variabele beloning ontvangen. Deze is gemaximeerd op 20% van het jaarinkomen. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van de klant en onze onderneming op de langer termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Vacature(s)

Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen de financiële omgeving van een innovatief bedrijf? Los jij graag financiële vraagstukken op om zo de administratie verder te optmialiseren? lees dan snel verder...
Ben je analytisch en communicatief vaardig en ben je op zoek naar een uitdaging op het snijvlak van zowel IT als Retail in de financiële omgeving van een innovatief bedrijf? lees dan snel verder...
Is software development je passie en werk je graag in een technische maar ook financiële omgeving binnen een klein team maar met grote klanten? Lees dan even verder…

Open sollicitaties of vragen over stagemogelijkheden?

Stuur je motivatie met CV en/of vragen naar hr@intersolve.nl en we nemen contact met je op.

erkend-leerbedrijf