Over Intersolve

Intersolve beheert een bedrijfskritisch real-time netwerk waarin verschillende diensten en partners aan retailers gekoppeld kunnen worden.

Organisatie

Intersolve is dienstverlener op het gebied van cadeaukaarten, loyaliteitsprogramma’s, e-voucher, e-wallets en betalingen. Sinds de oprichting in 1996, heeft Intersolve zich ontwikkeld van een technologie leverancier tot een toonaangevende dienstverlener op deze gebieden. Hiervoor zet Intersolve haar SaaS gebaseerde transactieplatform in, dat in eigen huis is ontwikkeld.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, het internationale verkoopkantoor in Engeland.

Vergunning DNB

Om onze klanten verder te kunnen ontzorgen heeft Intersolve een vergunning als Elektronischgeldinstelling van De Nederlandsche Bank. Met deze vergunning mag Intersolve de financiële verrekeningen en het beheren van de tegoeden uitvoeren die bij deze diensten horen.

Meer informatie over de financiële dienstverlening van Intersolve op de site van De Nederlandsche Bank lees je hier.

Inspireren

Wij inspireren onze klanten door het aanbieden van white label oplossingen voor cadeaukaarten, loyalty en e-wallets via ons transactieplatform, EGI vergunning en betaaltoepassingen. Samen met onze klanten bouwen wij aan de snel veranderende wereld van loyaliteit en betalen.

450

merken

130000

winkellocaties
online & offline

160

integratie partners

Klanten

Op basis van standaard elementen realiseren we voor elke klant een unieke oplossing waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de flexibiliteit van ons platform en ons uitgebreide partnernetwerk.

Ons klantenbestand is internationaal en zeer gevarieerd: grote retailers in alle branches, fintech startups, gemeentes en andere overheidsinstellingen, gezondheidszorg, premium brands, entertainment, loterijen, distributeurs.

Partners

We hebben een nauwe samenwerking met partners die een toegevoegde waarde bieden aan onze dienstverlening. Tot ons partnernetwerk behoren technische partners zoals kassa en Point of Sale leveranciers, betaalterminal leveranciers, Payment Service Providers, webshop ontwikkelaars en system integrators. Leveranciers van digitale content, giftcard distributeurs en de vele retailers versterken ons netwerk door elkaars producten te accepteren of distribueren.

Privacy

Intersolve vindt zorgvuldig gebruik van persoonsgegevens belangrijk. In onze privacy verklaring informeren we je over welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt en/of gebruikmaakt van onze diensten en producten. Ook vertellen we waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we de gebruikservaring hiermee verbeteren.