Bedrijfsprofiel:

Intersolve is opgericht in 1996 en houdt zich bezig met dienstverlening van loyaliteit, e-vouchers, tickets en cadeaukaarten door het inzetten van transactiesystemen die in eigen huis zijn ontwikkeld. Wij beheren een bedrijf kritisch real-time netwerk waarin verschillende aanbieders (o.a. I-tunes en Boekenbon en de VVV Cadeaukaart) aan retailers gekoppeld kunnen worden.

 

Intersolve heeft zich ontwikkeld van een technologieleverancier tot de grootste en meest innovatieve dienstverlener in de Benelux op het gebied van transactieplatformen voor retailers. Wij doen dit voor grote ketens als Hema, AH, Bol.com etc.

 

Om de klanten verder te kunnen ontzorgen, is Intersolve ook een Elektronische Geld Instelling (EGI). Dit vereist een vergunning van DNB en als EGI is het mogelijk geldbeheer en financiële verrekeningen uit te voeren die bij deze diensten behoren.

 

Het hoofdkantoor, waar meer dan 80 medewerkers werkzaam zijn, is gevestigd in Woudenberg, Nederland, het internationale verkoopkantoor in Londen, Engeland.

 

Bezoek onze website www.intersolve.nl voor meer informatie.

 

 

Cultuur en het team

Wij zijn een informele organisatie waarbij eerlijkheid en transparantie belangrijk zijn. Klanten typeren Intersolve als betrouwbaar, professioneel, technisch en vriendelijk. Loyaliteit en collegialiteit zijn vanzelfsprekend. Naaste een moderne en dynamische werkomgeving bieden we een hoge mate van zelfstandigheid waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei en vakinhoudelijke ontwikkeling. Naast het harde werken, is er ook voldoende ruimte voor ontspanning. We verrassen onze medewerkers regelmatig met leuke activiteiten en attenties.

 

 

Jouw werkomgeving

Binnen Intersolve is de afdeling R&D verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze business door het ontwikkelen van software, we kijken hierbij continu naar nieuwe technologieën en innovaties. Hierbij vormt een goede samenwerking en het delen van kennis de sleutel tot succes. Met de inzet van onze ontwikkelstraat en testteam borgen we de continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid van de op te leveren software. Een professionele werkwijze in een informele omgeving is kenmerkend voor onze organisatie. Je wordt dan ook onderdeel van DeveOps-team waar het nooit saai is.

 

Binnen het R&D team is ruimte voor een…

 

Softwaretester

Is testen je passie en wil je je kennis en vaardigheden vergroten door met veel verschillende toonaangevende opdrachtgevers én de nieuwste technologieën te werken? Voel je je prettig bij een complexe omgeving van softwarecomponenten? Is samenwerking en assertiviteit één van jouw kerncompetenties? Vanwege het continue aanbod van projecten zoeken wij versterking.

 

 

Functieomschrijving

Als softwaretester werk je aan verschillende opdrachten. Je voert tests uit, brengt knelpunten helder in kaart en realiseert duurzame verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor zowel het voorbereiden, uitvoeren en afstemmen van de testscripts. Je bent daarnaast sparringpartner voor de ontwikkelaars.

Door je testexpertise ben je een duidelijke toegevoegde waarde voor het team.

Je wordt enthousiast van een complexe omgeving die van toepassing is om de grote diversiteit aan diensten te realiseren. De combinatie van een realtime transactieplatform zorgt er voor dat je alert moet blijven bij het realiseren van softwarewijzigingen. De afhankelijkheden tussen de onderliggende systemen is groot en complex.

 

 

Functie-eisen

Minimaal 5 jaar ervaring als softwaretester

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Tester
 • Kennis van en ervaring met automatische testtools
 • Ervaring met SCRUM
 • Bij voorkeur een ISTQB-certificaat
 • Kennis van en ervaring met interface protocollen op basis van REST, JSON, SOAP/XML
 • Kennis van en ervaring met T-SQL
 • Kennis van en ervaring met C# is een vereiste
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels
 • Evaring met Specflow is een pre

 

 

Wij bieden:

 • Een zeer interessante functie in het hart van een groeiende organisatie
 • Een fulltime functie
 • Maandsalaris tussen de € 3.000 en € 5.000,- afhankelijk van de kennis en ervaring
 • Winstdelingsregeling
 • 27 vakantiedagen
 • Ergonomisch werken en sporten met korting
 • Een goede pensioenregeling
 • Laptop
 • Ruime opleidingsmogelijkheden waaronder onbeperkt toegang tot een e-learningplatform

 

 

Procedure:

Wanneer je cv is ontvangen zal er na de selectie een eerste gespreksronde plaatsvinden, wanneer deze voor beide partijen goed is doorlopen zal er een tweede en laatste gesprek volgen. Is er een match dan volgt er een aanbieding. Tevens volgt er een verzoek tot een VOG, referenten onderzoek en eventueel een (social media) screening. Je CV blijft bewaard tijdens de procedure, wanneer er een match is zullen alle andere CV’s worden verwijderd.

 

 

Informatie:

Zoek jij een dynamische werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jouw carrière te halen? Stuur je sollicitatie met CV aan Stefan van der Zijden via stefan.zijden@intersolve.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over de functie.