Cadeaukaarten : Digitale cadeaukaart

De digitale cadeaukaart kan via internet  besteld worden en via e-mail naar het eigen, of elk ander opgegeven e-mail adres verstuurd worden. Deze e-mail kan thuis geprint worden en is  dankzij de meegedrukte barcode en uniek nummer  verzilverbaar in winkel en/of webshop. Voordeel voor de klant is dat hij de cadeaukaart direct in huis heeft en het is daarmee ideaal als last-minute cadeau.
Het is mogelijk om de digitale cadeaukaart een persoonlijk tintje te geven door een persoonlijke boodschap of afbeelding aan de e-mail toe te voegen. Ook kan er de keuze geboden worden uit een aantal thema’s. De applicatie kan eenvoudig geïntegreerd worden binnen de eigen website.

Mobiel

Naast aflevering via E-mail is het ook mogelijk om digitale cadeaukaarten naar Wallet apps in mobiele toestellen af te leveren. Een kaart wordt dan gepresenteerd met een QR code of barcode zodat deze ook in winkels gebruikt kan worden. Hiervoor worden wel speciale eisen aan scanner apparatuur in winkels gesteld.

POS Printer

Een digitale cadeaukaart kan ook op een kassabon printer worden geprint in een winkel. Deze verschijningsvorm wordt ook wel “pin on receipt” genoemd. Dit is gelijk aan de e-voucher methodiek, waarbij de layout van de bon centraal wordt bepaald en een code uit het centrale systeem wordt opgezocht om af te drukken.
TOP