Cadeaukaarten : Ordersysteem

Middels het ordersysteem is het mogelijk om het hele afleverproces van cadeaukaartbestellingen vanaf een webshop of (b2b) klantenservice te automatiseren en te monitoren.

De klant of klantenservice kan via internet een cadeaukaart thema selecteren, een waarde toekennen en eventueel een verpakking kiezen. Ook is het mogelijk om een foto of persoonlijke boodschap te selecteren of te uploaden die op de kaart of begeleidende brief gedrukt wordt. De besteller kan een afleveradres opgeven en via een e-mail procedure wordt een internet activatiecode opgestuurd. Door deze procedure wordt voorkomen dat de kaart als waardetransport verstuurd dient te worden.

Het ordersysteem is gekoppeld aan het systeem van een kaartproducent, die de daadwerkelijke verzending verzorgt.

Foto Module

Dank zij de Foto Module krijgen klanten een krachtig middel in handen om hun cadeau nog persoonlijker te maken. Het wordt mogelijk om via de website een foto en eventueel vrije tekst op te geven die op de cadeaukaart of verpakking wordt gedrukt. Alle grafische bestanden die aangemaakt worden, worden met behulp van het ordersysteem meegestuurd naar de kaartproducent.

ontwerp je eigen cadeaukaart
TOP