Intersolve gaat verhuizen

Sinds 2005 is Intersolve gevestigd in Hoevelaken maar door de groei die Intersolve doormaakt voldoet het huidige onderkomen inmiddels niet meer. Uitbreiding op de bestaande locatie is niet mogelijk en daarom is de directie op zoek gegaan naar een alternatief.

Dit alternatief moet uiteraard voldoen aan eisen van afmeting, veiligheid en goed werkklimaat en we zijn heel blij dat er een locatie is gevonden die aan al onze eisen tegemoetkomt.

In mei zal Intersolve verhuizen naar Woudenberg en daar het voormalige pand van de Rabobank Woudenberg-Lunteren aan het Fonteinkruid betrekken. Dit pand biedt voldoende ruimte voor alle medewerkers en heeft capaciteit voor het verzorgen van trainingen en instructiebijeenkomsten in eigen huis. Daarnaast kunnen we in dit pand geselecteerde start ups onderdak bieden om hun concept in een professionele omgeving verder te ontwikkelen.

Met de verhuizing naar dit pand zetten we een grote stap vooruit naar de toekomst en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Komende weken zullen wij onze klanten en relaties informeren over de verhuisdatum en nieuwe contactgegevens.

TOP