Boon & Bliss

Boon & Bliss maakt dromen waar

Via de app van Boon & Bliss is het gemakkelijk om samen met anderen een droomcadeau te geven aan iemand met een specifieke wens. In plaats van fysieke cadeaus, cadeaukaarten of contant geld, krijgt de ontvanger toegang tot de wallet waarin een bedrag bijeengebracht is door de groep. Zo worden er geen ongewenste cadeaus aangeschaft of geretourneerd en dragen de schenkers bij aan het verminderen van verspilling.

De oprichters lichten toe: “Boon & Bliss stimuleert je om dromen waar te maken, en om elkaar daarbij te helpen. Of je nu droomt van een nieuwe laptop, een mooi kunstwerk of een weekendje weg, jij bepaalt en je vrienden dragen bij.”

Nu we voorlopig nog even creatief moeten zijn met het virtueel vieren van verjaardagen, huwelijken, geboortes, verhuizingen, examens – en ja, alles eigenlijk – zijn er gelegenheden te over om de Boon & Bliss App eens uit te proberen.

Partners

Boon & Bliss is opgericht door een team van ervaren professionals in de financiële, technische en consumentenindustrie. Het bedrijf is klein begonnen, met een focus op waardecreatie voor haar klanten. De ambitie is om geleidelijk uit te groeien tot een meerzijdig platform waarin merchants kunnen toetreden, eerst in Nederland en uiteindelijk met een wereldwijd bereik. Daarin wordt Boon & Bliss ondersteund door verschillende private investeerders met ruime ondernemings- en tech ervaring.

Veilig geldbeheer

Intersolve geeft voor Boon & Bliss de wallets uit waarin wordt gespaard en zorgt voor uitbetaling op het juiste moment.

De gekozen oplossing voor het beheer van de gelden van de Boon & Bliss app is het beheer van gelden op een digitale drager. Intersolve beschikt over een Europese EGI vergunning (elektronischgeldinstelling) en onder deze vergunning worden de tegoeden van de Boon & Bliss app veilig en verantwoord beheerd.

Wallets van Intersolve

Virtuele betaalrekeningen, wallets, worden onder andere gebruikt voor betalingen bij online en offline retailers én voor betalingen onderling (peer-to-peer), zoals bij Boon & Bliss het geval is. Typische toepassingen hiervan zijn mobiele betalingen, maar ook het uitgeven van betaalkaarten.

De wallets zijn in zowel fysieke als digitale vorm in te zetten en zijn veilig en fraudebestendig te koppelen als betaalmiddel bij PSP’s en acceptanten.

Meer weten?

De app is te downloaden in de App Store en op Google play. Meer informatie over het gebruik van de app vind je op de website van Boon & Bliss en op de LinkedIn pagina.

 

Wij hebben gekozen voor de Walletoplossing van Intersolve om het beheer van het geld van onze gebruikers zeker te stellen conform de geldende wet- en regelgeving, en vanwege de internationale schaalbaarheid van deze oplossing.” Katherine Baranova, CEO van Boon & Bliss.