E-wallet

E-wallet

Virtuele betaalrekeningen, e-wallets, worden gebruikt voor betalingen bij online en offline retailers, betalingen onderling (peer-to-peer) en voor het faciliteren van escrow diensten. Typische toepassingen hiervan zijn mobiele betalingen, maar ook uitgeven van betaalkaarten.

Maak optimaal gebruik van het netwerk van Intersolve

Het uitgebreide netwerk van distributeurs en acceptanten levert je een groot bereik van je product op. De e-wallets zijn in zowel fysieke als digitale vorm in te zetten en zijn veilig en fraudebestendig te koppelen als betaalmiddel bij PSP’s en acceptanten.

Wetgeving rond e-wallets

Wie betalingen met elektronisch geld wil uitvoeren, of elektronisch geld wil beheren, heeft hiervoor een speciale vergunning nodig vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een vergunning voor het uitgeven en beheren van elektronisch geld. Deze vergunning wordt verstrekt door De Nederlandsche Bank en zorgt ervoor dat tegoeden op een veilige manier worden bewaakt. Intersolve beschikt over een Europese EGI vergunning (elektronischgeldinstelling) en is daarmee de betrouwbare partner voor jouw project.