Alternative Payments

De financiƫle wereld is volop in beweging en met name in de Fintech-hoek is sprake van grote innovatieve veranderingen in het betaallandschap. Wie hierin mee wil gaan, wil zich nergens door laten beperken en zoekt continu naar de nieuwste betaaloplossingen. Intersolve is jouw partner in het ontwikkelen van betaaloplossingen. We verenigen techniek en wetgeving en laten jouw innovatie schitteren.

Technische integraties

  • Online via een PSP of rechtstreekse koppeling
  • Offline scannen van een QR code die door een App wordt gepresenteerd
  • Offline presenteren van een QR- of barcode, die te scannen is door een App
  • Peer-to-peer betalingen

Wettelijke eisen

Wie een eigen betaalmiddel wil uitgeven, heeft hiervoor een speciale vergunning nodig vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een vergunning voor het uitgeven en beheren van elektronisch geld. Deze vergunning wordt verstrekt door De Nederlandsche Bank en zorgt ervoor dat tegoeden op een veilige manier worden bewaakt. Intersolve beschikt over een Europese EGI vergunning (elektronischgeldinstelling) en is daarmee de betrouwbare partner voor jouw project.

Veel koppelingen, groot bereik

Intersolve beschikt over een groot netwerk van retailpartijen en leveranciers van point-of-saleapparatuur, waardoor de koppeling en implementatie van je product relatief snel en eenvoudig te realiseren zijn.