Betaalkaart

Betaalkaart

Met een Betaalkaart rekenen consumenten af bij aangesloten retailers, acceptanten en webshops. Als uitgever bepaal jij waar acceptatie van de Betaalkaart mogelijk is. Zowel de consument als de uitgever kunnen eenvoudig saldo toevoegen op een Betaalkaart. Intersolve is verantwoordelijk voor het beheer van de tegoeden op deze Betaalkaarten.

Diverse mogelijkheden

Sommige gemeentes zetten de Betaalkaart in bij het aanbieden van een Mantelzorg Compliment  of voor het toekennen van een aanvullend budget uit het minimabeleid. Lokale ondernemers die meedoen, bieden de kaarthouder vaak extra voordeel of een cadeautje aan als het tegoed van de Betaalkaart bij hen wordt besteed. Intersolve kan de Betaalkaart koppelen aan een loyaltyprogramma, waardoor de Betaalkaart een nog sterker marketinginstrument wordt.

Ook op andere terreinen is de Betaalkaart in te zetten, zoals voor restaurantbezoek, betalingen in school- en sportkantines of bepaalde producten in supermarkten.

De voordelen van de Betaalkaart

Je kunt zowel een fysieke Betaalkaart uitgeven in de vorm van een plastic kaartje of een digitale Betaalkaart. De Betaalkaart is veilig en fraudebestendig te koppelen aan alle PSP’s. Hierdoor wordt het netwerk flink uitgebreid en ontstaat een groot bereik naar aanbieders en acceptanten. Voor business-to-businessmogelijkheden is de Betaalkaart een uitstekende oplossing. De bankvergunning van Intersolve maakt het mogelijk de Betaalkaart volgens de geldende wet- en regelgeving voor elektronisch geldbeheer uit te geven.