Closed-Loop Cadeaukaart

Cadeaukaarten

Closed-Loop cadeaukaarten zijn kaarten waarvan de uitgever en de acceptant van de cadeaukaart tot dezelfde organisatie behoren. Vrijwel alle retailketens geven closed-loop cadeaukaarten uit.

Maximale mogelijkheden met cadeaukaarten

Intersolve is marktleider als het gaat om het verwerken van cadeaukaarttransacties. Cadeaukaarten bieden een scala aan mogelijkheden op gebied van cross retail en B2B-oplossingen, omdat er allerlei koppelingen met retailpartners mogelijk zijn. Intersolve beschikt over een uitgebreid netwerk waardoor het mogelijk is om snel, flexibel én professioneel een eigen cadeaukaart in de markt te zetten. Jij hebt daardoor maximale mogelijkheden om van je programma een groot succes te maken.

Koppelingen met bestaande betaalmogelijkheden

Om afhandeling in de on- en offline omgeving mogelijk te maken, maakt Intersolve gebruik van koppelingen met bestaande betaalmogelijkheden via kassa’s, betaalterminals en webshops. Via een koppeling met distributiepartners is het mogelijk om jouw cadeaukaart bij derden te verkopen.

De voordelen op een rij:

  • Activatie op moment van verkoop
  • Groot netwerk van PSP’s
  • Administratieve eenvoud
  • Cross retail en B2B-mogelijkheden
  • Beschikbaarheid van actuele rapportage
  • Een veilige en fraudebestendige omgeving

Verschillende vormen van cadeaukaarten

De cadeaukaart is niet alleen in de vorm van een plastic kaartje verkrijgbaar. Het is ook mogelijk een digitale cadeaukaart via email te versturen of te kiezen voor het versturen van een QR code.