Open-Loop Cadeaukaart

Uitgifte en beheer Open-Loop cadeaukaarten

Intersolve verzorgt de uitgifte en het veilige beheer van Open-Loop cadeaukaarten. Dit zijn kaarten die door verschillende onafhankelijke partners geaccepteerd worden en waarbij de uitgever van de kaart van een andere partij is als de acceptant van de kaart. Met een Open-Loop cadeaukaart kunnen consumenten betalingen doen bij aangesloten retailers, acceptanten en webshops. Als uitgever bepaal je zelf waar acceptatie van de cadeaukaart mogelijk is. Intersolve maakt voor de implementatie gebruik van de bestaande kassa, (betaal)terminal of webshop-infrastructuur van de distributeurs, aanbieders en acceptanten.

Wetgeving op gebied van cadeaukaarten

Wie een cadeaukaartprogramma uitvoert, heeft hiervoor in veel gevallen een speciale vergunning nodig vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een vergunning voor het uitgeven en beheren van elektronisch geld. Deze vergunning wordt verstrekt door De Nederlandsche Bank en zorgt ervoor dat tegoeden op een veilige manier worden bewaakt. Intersolve beschikt over een Europese EGI vergunning (elektronischgeldinstelling) en is daarmee de betrouwbare partner voor uw project. Voorbeelden van projecten die onder de vergunning worden uitgevoerd zijn de Boekenbon en de VVV-cadeaukaart. Wil je meer weten over vergunningplichtige cadeaukaarten? Kijk op ‘emoney cadeaukaarten’.

Je cadeaukaart laten uitgeven door Intersolve

Als uitgever van de cadeaukaart heb je op het platform van Intersolve diverse cross retail- en business-to-businessmogelijkheden. De afzet van je cadeaukaart is daardoor sterk te verhogen. Door de koppeling van Intersolve met alle PSP’s is elke vorm van afrekenen online eenvoudig te realiseren. Via de koppeling met alle cadeaukaartdistributeurs, zoals Lekkerland, Blackhawk, Incomm, Epay en Givacard, kun je de distributie van je cadeaukaart via alternatieve kanalen laten lopen en bereik je een grotere groep consumenten.