Vergunningsplichtige cadeaukaarten

Toezicht op vergunningsplichtige cadeaukaarten

Uitgifte van een vergunningsplichtige cadeaukaart met gebruik van de vergunning van Intersolve, neemt je veel werk uit handen. Intersolve sluit een co-branding overeenkomst af met jou als uitgever van kaarten die onder toezicht staan, zoals open-loop cadeaukaarten.

Beheer en betalingen

Intersolve Payments verzorgt het beheer van de gelden en de betaaldiensten zoals incasseren bij distributiepunten en uitbetalen aan acceptanten. Door koppeling met alle PSP’s zijn er geen beperkingen voor betalen met jouw cadeaukaart.

Groot bereik

Intersolve beschikt als marktleider op het gebied van cadeaukaarten over een zeer uitgebreid netwerk van verkooppunten en acceptanten (120.000 actieve locaties), waardoor jij maximaal rendement uit je cadeaukaart programma kunt halen. Ook distributie van je cadeaukaart is geen probleem: Intersolve koppelt aan alle cadeaukaart distributeurs.

Organisatie

Niet alleen de techniek van elektronisch geldbeheer staat onder toezicht: ook de organiatie dient volledig compliant te zijn ingericht. Intersolve verzorgt alle legal & compliance vereisten voor jou als klant. Denk bijvoorbeeld aan Know Your Customer (KYC) procedures.