Crowdfund

Veilig betaalplatform crowdfunding projecten

Hou jij je bezig met crowdfunding projecten? Intersolve beschikt over een betaalplatform dat veilig geldbeheer mogelijk maakt voor crowdfunding projecten. Aanbieders van en investeerders in crowdfunding projecten, krijgen door Intersolve e-wallets toegewezen. Daarin worden de gelden opgeslagen in de periode tot de start van een project of tot het moment waarop een investeerder het geld terug claimt. De e-wallets bieden veiligheid en zekerheid aan beide partijen.

Maximale veiligheid voor crowdfunding platform

Het crowdfunding platform kan worden gekoppeld aan het betaalplatform. Dit doen crowdfund-aanbieders als Symbid en Lendahand al. Crowdfund-aanbieders zijn verplicht zich te houden aan de geldende wet- en regelgeving voor crowdfunding. De regeldruk in dit domein neemt sterk toe. Met hulp van een Elektronischgeldinstelling, zoals Intersolve, scheidt u de geldstromen. Dit garandeert maximale veiligheid en daarmee voldoet het crowdfunding platform nu en in de toekomst aan de eisen van de toezichthouder op dit vlak, De Nederlandsche Bank.

Intersolve heeft vergunning die terugbetaling garandeert

Intersolve beschikt over een vergunning van De Nederlandsche Bank om via een trust/escrow constructie e-wallets toe te wijzen aan investeerders en projecteigenaren. Deze vergunning garandeert terugbetaling aan de investeerders als het project niet doorgaat. Investeerders kunnen de e-wallets voor meerdere projecten gebruiken en tegoeden opnieuw toewijzen aan andere projecten. Het is mogelijk de terugbetalingen te verzorgen voor crowdfund projecten die als lening zijn ingericht. Ook de rentebetalingen over deze uitstaande leningen kunnen worden verzorgd door Intersolve. Gebruikers van de e-wallets hebben keuze uit diverse (internationale) betaalmethodes, waaronder iDeal, creditcard en bankoverboeking.